Betalingsmogelijkheden bij Kunststof-gevel.nl

Bij Kunststof-gevel.nl is online bestellen heel eenvoudig , snel en veilig. Bij onze webshop www.kunststof-gevel.nl kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen. Ook als u nog geen klant bent! U kunt gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

Betalen met in3

Hoe werkt betalen met in3?

Komt een grote uitgave even niet goed uit? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor de afrekenen met in3! De enige gespreid betaalmethode zónder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

 

Contant betalen / Langskomen op afspraak

U kunt de bij ons bestelde producten bij ons Cash & Carry pick-up point afhalen. U dient hiervoor de optie ‘afhalen’ tijdens het bestelproces te selecteren. Wij zijn niet de gehele week geopend, neem a.u.b. contact met ons op via telefoon of e-mail om te kijken wanneer wij geopend zijn en een afspraak te maken om de producten af te halen.

Klarna: Betaal nu

Klarna: Betaal nu is een veilige en flexibele betaalmethode waarmee klanten via online bankoverschrijving of automatische incasso betalen.

 • Soort: Automatische incasso/bankoverschrijving
 • Land: België, Duitsland, Finland, Oostenrijk en Nederland

 

In text visual 10 - Credit card

credit cards

Creditcardbetalingen zijn wereldwijd nog steeds de populairste betaalmethode. Voor klanten is het een van de veiligste manieren om te betalen.

 • Soort: Wereldwijd kaartsysteem

 

In text visual 11 - PayPal

PayPal

Met deze methode betaald u via uw PayPal-account.

 • Soort: E-wallet
 • Land: Wereldwijd
In text visual 19 -Bancontact

Bancontact

Bancontact is de populairste betaaloptie voor online en fysieke aankopen in België.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: België

Bancontact verwerkt ongeveer 150.000 transacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Behalve online betalingen, biedt het ook een uitgebreide selectie betaaldiensten, zoals kaarttransacties in winkels. Bancontact is daarmee een bekende, vertrouwde en groeiende betaalmethode.

Door Bancontact als betaalmethode aan te bieden, profiteer je van het groeiende aantal gebruikers. Betalingen zijn gegarandeerd, direct bevestigd en worden altijd beveiligd met 3D-secure technologie. In 2015 introduceerde Bancontact een app die online betalen nog eenvoudiger maakt.

In text visual 12- iDeal

iDEAL betalingen

iDEAL is een erkende online methode voor bankoverschrijvingen, ondersteund door alle grote Nederlandse consumentenbanken.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: Wereldwijd

 

 

In text visual 13 - SEPA Bank Transfer

SEPA-overschrijving

De SEPA-overschrijving is een veilige internationale Europese betaalmethode, beschikbaar in 34 landen.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: Beschikbaar in heel Europa

 

In text visual 20 -KBC CBC icon

KBC/CBC-betaalknop

KBC/CBC is een betaalmethode voor twee van de grootste banken van België, gebruikt door miljoenen Belgische shoppers.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: België

 

In text visual 21 - Belfius Pay Button

Belfius betaalknop

Belfius is een van de grootste Belgische banken en geeft klanten de mogelijkheid om realtime te betalen vanuit hun vertrouwde online bankomgeving.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: België
In text visual 15 - Klarna

SOFORT banking

Dit is een enorm populaire Europese betaalmethode die klanten geld laat overmaken met hun online bankgegevens.

 • Soort: Bankoverschrijving
 • Land: België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland

SOFORT Banking wordt in heel Europa gebruikt. Shoppers betalen hiermee zonder een account aan te hoeven maken. Als je voor een Europese uitbreiding gaat, is SOFORT een ideale betaalmethode. Als vertrouwde en gemakkelijke manier om online te betalen, stimuleert SOFORT conversie voor online bedrijven.

Tienduizenden bedrijven gebruiken SOFORT al, waardoor deze betaalmethode in Duitsland een marktaandeel van 15 procent voor bankoverschrijvingen heeft. Het is een gegarandeerde betaalmethode en terugkerende betalingen worden afgehandeld via SEPA-incasso. De verkoop van digitale cadeaubonnen, telefoonkaarten of gokkrediet is niet mogelijk.